معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / آش دوغ لرستانی را این گونه بپزید

آش دوغ لرستانی را این گونه بپزید

آش دوغ , آش دوغ لرستان

مواد لازم برای تهیه آش دوغ:

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

نخود: نضف لیوان

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

سبزی آش: ۱ کیلو

نمک و فلفل: به مقدار کافی

دوغ: ۱ لیتر

 

طرز تهیه آش دوغ:

تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کرده و به دوغ اضافه نموده و خوب هم بزنید. نخود را با مقداری آب حرارت ملایم بپزید و سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته ریز درآورده و یک دفعه در آش بریزید و چند دقیق هم بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و خرد شود. نمک و ادویه را نیز اضافه کرده و حدود نیم ساعت می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. سپس دوغ را اضافه کرده ومرتب بهم بزنید تا دوغ نبرد. پس از نیم ساعت غذا آماده است.

نوش جانتان باشد.

بر گرفته از کتاب غذاهای محلی، آشپزی مریم، ساناز سمیعی، انتشارات آئینه دانش

تهیه شده در بخش آشپزی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

یک دیدگاه

  1. آش دوغ فقط دستپخت مامان خودم. آدم دوست داره همینجوری بخوره و هیچ وقت تموم نشه!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *