معماری
خانه / آشپزی برای کودکان / انجماد و گرم کردن مجدد غذا

انجماد و گرم کردن مجدد غذا

پختن مواد غذایی درحجم زیاد و منجمد کردن آن ها موثر ترین و مقرون به صرفه ترین راه آماده کردن غذا برای کودک شماست. فقط چند نوع پوره مثل پوره موز، هندوانه، و بادمجان را نمی شود منجمد کرد. مواد غذایی را باید در فریزری گذاشت که ظرف ۲۴ ساعت دمای مواد را به ۱۸ درجۀ سانتی گراد زیر صفر یا کمتر برساند. غذایی را که از حالت انجماد خارج شده است هرگز نباید مجددا منجمد کرد، هر چند مواد غذایی خامی را که از حالت انجماد خارج کرده اید میتوانید بپزید و دوباره برای مصرف در آینده منجمد کنید.

استفاده از پوره های منجمد

۱ پوره تازه پخته شده را بگذارید تا سرد شود و به دمای اتاق برسد، سپس آن را با قاشق در قالبهای یخ استریلیزه بریزید. قالبها را در فریزر بگذارید.

۲ وقتی پوره منجمد و سفت شد، قالبها را از فریزر خارج کنید و سریعا تکه های پوره منجمد را خارج کنید و در ظرفی تمیز بریزید.

۳ تعداد تکه های لازم را کنار بگذارید و در تابه یا اجاق مایکروویو حرارت دهید تا اینکه همه جای آن کاملا داغ شود.

۴ تکه های باقیمانده پوره را در کیسه فریزر قرار دهید و در آن را محکم ببندید. سپس روی آن برچسب بزنید و تاریخ بگذارید و مجددا در فریزر قرار دهید.

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

not-picture

پوره سبزیجات خامه ای

پوره های سبزیجات ریشه ای که طعم ناملایم دارند، مانند هویج، را می توان با …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *