معماری
خانه / آشپزی / انواع ترشی / ترشی لیته

ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته - آموزش درست کردن ترشی لیته - آموزش موجو در وبسایت آریامن

امروز کنار شما عزیزان هستیم با آموزش درست کردن و طرز تهیه ترشی لیته. این ترشی، یعنی ترشی لیته یکی از خوشمزه و پرطرفدار ترین ترشی های موجود در بین ایرانیان است.

 

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد

هویج: ۲ عدد

خیار: ۳ عدد

سیر: ۱۰ حبه

فلفل سبز قلمی: ۵ عدد

سیاه دانه: نصف قاشق

سبزی ترشی: به میزان دلخواه

سرکه: به میزان لازم

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه

خیار و خویج را بعد از شستن خرد کنید. سیرها را پوست کنده و رنده کنید. بادمجان را کباب کنید یا با سرکه بجوشانید و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. می توانید همه مواد را با مخلوط کن، خوب ریز کنید و با هم مخلوط کنید. سبزی، نمک، سیاهدانه و زردچوبه را نیز اضافه کرده و در ظرف ترشی بریزید و روی آن را سرکه بریزید.

آشپـزی گیلار

به همین سادگی! 😀

امیدواریم این ترشی لیته خوشمزه موردپسند شما واقع شده باشد.

اگر سوالی در این باره دارید، می توانید در قسمت نظرات بپرسید تا کارشناسان ما در سایت آریامن به سوال شما پاسخ دهند.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

ترشی-آلبالو-آریامن

ترشی آلبالو

ما در سایت آریامن قرار است در بخش انواع ترشی امروز طرز تهیه ترشی آلبالو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *