معماری
خانه / آشپزی / خواص میوه ها / خواص و فواید جعفری

خواص و فواید جعفری

خواص و فواید جعفری

بر روی گردش خون اثر نیکویی دارد. سرشار از ویتامین های آ، ب و ث ، کاروتن و مواد معدنی، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و گوگرد می باشد. آب جعفری پاک کننده خون، کبد، کلیه ها و مجاری ادرار می باشد. خاصیت آن نرم کننده سینه، خلط آور، ملین، تقویت کننده معده و اشتهاآور است.

از آنجایی که جعفری هم آهن و هم ویتامین C فراوانی دارد، می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک زیادی نماید، زیرا ویتامین C ، موجب افزایش جذب آهن نیز می شود.

 

منابع:

آشپزی گیلار

تبیان

تهیه شده در بخش آشپزی مجله اینترنتی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خواص و فواید گشنیز

خواص و فواید گشنیز

گیاهی علفی و یک ساله است و برگ های آن شبیه برگ های جعفری است. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *