معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت بامیه – آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه
loading...

خورشت بامیه – آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

خورش بامیه ایرانی, خورشت بامیه خوشمزه, خورشت بامیه مجلسی, طرز تهیه خورشت بامیه, خورشت بامیه با گوشت

خورشت بامیه - آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

سلام خدمت شما دوستان و یاوران همیشگی وبسایت آریامن!

شما در این صفحه می توانید طرز تهیه خورشت بامیه را مطالعه بفرمایید و در خانه برای خودتان درست کنید. مطمئنم از طعم خوشمزه اش لذت خواهید برد و مثل من شیفته اش خواهید شد! خوب بریم سر اصل مطلب.

 

مواد لازم

بامیه: نیم کیلو

گوشت: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه: ۲ قاشق

آبلیمو: ۲ قاشق

نمک و ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز، ادویه و زردچوبه همراه مقداری روغن تفت دهید و گوشت را سرخ کنید. گوجه فرنگی را رنده کرده و به همراه رب گوجه و ادویه به گوشت اضافه کنید وقتی کمی تفت خوردند ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. بامیه را شسته و کلاهک آن را گرفته و با آب و نمک جداگانه روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. وقتی گوشت نرم شد، بامیه نرم شده را در ۱۵ دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتدو در پایان آبلیمو را به خورش اضافه کنید.

نوش جان.

 

آشپزی گیلار

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی و ساده

با سلام خدمت شما کاربران عزیز! خیلی چاکریم!   طرز تهیه خورشت فسنجان خوب. بریم …

5 دیدگاه

  1. آخ که دلم آب افتاد
    خیلی خوب بود
    ممنون از سایت خوشمزتون 🙂

  2. به نظر خوشمزه میاد .. سلام ممنون از اشتراک گذاریتون.. موفق باشید

  3. متشکر از محتوای مفید سایتتون سال خوبی رو براتون آرزومندم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *