معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت بامیه – آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

خورشت بامیه – آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

خورش بامیه ایرانی, خورشت بامیه خوشمزه, خورشت بامیه مجلسی, طرز تهیه خورشت بامیه, خورشت بامیه با گوشت

خورشت بامیه - آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

سلام خدمت شما دوستان و یاوران همیشگی وبسایت آریامن!

شما در این صفحه می توانید طرز تهیه خورشت بامیه را مطالعه بفرمایید و در خانه برای خودتان درست کنید. مطمئنم از طعم خوشمزه اش لذت خواهید برد و مثل من شیفته اش خواهید شد! خوب بریم سر اصل مطلب.

 

مواد لازم

بامیه: نیم کیلو

گوشت: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه: ۲ قاشق

آبلیمو: ۲ قاشق

نمک و ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز، ادویه و زردچوبه همراه مقداری روغن تفت دهید و گوشت را سرخ کنید. گوجه فرنگی را رنده کرده و به همراه رب گوجه و ادویه به گوشت اضافه کنید وقتی کمی تفت خوردند ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. بامیه را شسته و کلاهک آن را گرفته و با آب و نمک جداگانه روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. وقتی گوشت نرم شد، بامیه نرم شده را در ۱۵ دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتدو در پایان آبلیمو را به خورش اضافه کنید.

نوش جان.

 

آشپزی گیلار

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی و ساده

با سلام خدمت شما کاربران عزیز! خیلی چاکریم!   طرز تهیه خورشت فسنجان خوب. بریم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *