معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

طرز تهیه خورشت سیب ترش

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است.

امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه خورشت سیب ترش را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

گوشت: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

رب: ۳ قاشق غذاخوری

سیب زمینی خلال شده و سرخ شده: ۳ عدد

روغن: به اندازه لازم

سیب ترش: ۵۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را با کمی روغن تفت دهید، گوشت را به همراه فلفل، زردچوبه و رب تفت دهید. سپس مقداری آب به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا گوشت بپزد. بعد از پختن گوشت سیب ترش ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهیدو به گوشت اضافه کنید. در این مرحله نمک را اضافه کرده، چند دقیقخ لازم است تا سیب ها بپزد، وقتی خورشت را داخل ظرف کشیدید، سیب زمینی سرخ شده را کنار خورشت بریزید.

نوش جان 😉

(غذای محلی ایرانی-آشپزی مریم)

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خورشت قیمه

خورشت قیمه عالی و خوشمزه

خورشت قیمه این غذا یکی از معروف و پرکاربردترین خورشت ها در میان ما ایرانیان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *