معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی و ساده

خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی و ساده

طرز تهیه خورشت فسنجان

با سلام خدمت شما کاربران عزیز!

خیلی چاکریم!

 

طرز تهیه خورشت فسنجان

خوب. بریم سراغ آموزش مرحله به مرحله.

 

مواد لازم

پیاز رنده شده: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده یا مرغ: ۳۵۰ گرم

رب انار: ۳ قاشق

مغز گردوی چرخ شده: نیم کیلو

رب گوجه: ۱ قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

پیاز رنده شده را با روغن تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید و با مقداری زردچوبه تفت دهید. گردو را نیز با پیاز کمی تفت دهید و خوب هم بزنید. به مقدار ۳ لیوان آب سرد با نمک و ادویه به مواد بیفزایید و رب انار و رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کرده سپس حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد و گردو روغن بیندازد.

اگر آب سرد را کم کم به خورش اضافه کنید، خورش روغن بیشتری می اندازد. می توانید ۲ پیاز کوچک را پوست کنده و درسته در خورش قرار دهید و تا زمان سرو پیاز ها را جمع و جور کنید و دور بریزید.

امیدوارم از درست کردن و نوش جان کردن خورشت فسنجان لذت ببرید. تنتان سلامت و جیب تان پر پول باشد.

راستی اگر سوالی هم دارید، میتونید همینجا در بخش نظرات (کامنت ها) از کارشناسان ما بپرسید تا به آن پاسخ دهند.

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خورشت بامیه - آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

خورشت بامیه – آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

خورش بامیه ایرانی, خورشت بامیه خوشمزه, خورشت بامیه مجلسی, طرز تهیه خورشت بامیه, خورشت بامیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *