معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت قیمه عالی و خوشمزه

خورشت قیمه عالی و خوشمزه

خورشت قیمه

خورشت قیمه

این غذا یکی از معروف و پرکاربردترین خورشت ها در میان ما ایرانیان است. اکثر ما وقتی نام خورشت را می شنویم، یاد خورشت قیمه می افتیم. اگر دوست دارید یاد بگیرید که چگونه خورشت قیمه را به عالی ترین وجه و بسیار خوشمزه درست کنید، با ما همراه باشید.

 

مواد اولیه
گوشت: نیم کیلو
دارچین و فلفل و نمک: به میزان لازم
لپه: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
لیمو عمانی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق

 

طرز تهیه

لپه را از قبل خیس کنید. پیاز را در تابه با نمک و زردچوبه تفت دهید. گوشت را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید و لپه را به مواد بیفزایید و رب را در این زمان اضافه کرده و هم بزنید. گوجه را نیز رنده کرده و به مواد بیفزایید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب به غذا اضافه کنید تا گوشت و لپه خوب بپزند. ۴۰ دقیقه فرصت دهید تا خورش جا بیفتد. در آخر لیمو عمانی را سوراخ کرده و به خورشت اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت را خاموش کنید. سیب زمینی را خلال گرفته و در روغن سرخ کنید تا در روی خورش هنگام سرو بریزید.

آشپزی گیلار

نوش جان 😉

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خورش بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان عالی و خوشمزه

خورشت بادمجان این خورشت جزو خوشمزه ترین و دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی به شمار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *