معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / خورشت کرفس مجلسی و خوشمزه

خورشت کرفس مجلسی و خوشمزه

خورشت کرفس مجلسی

خورشت کرفس

در این صفحه طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی را که یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است رو به شما عزیزان آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

کرفس: ۳ ساقه

پیاز: ۱ عدد

زعفران: ۱ قاشق

روغن: به میزان لازم

آب لیمو: ۲ قاشق

گوشت خورشتی: نیم کیلو

نعناع و جعفری: ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا کرفس را خرد کرده و آن را در ظرفی با ۲ لیوان آب روی حرارت فرار دهید. وقتی کمی به جوش آمد کرفس را در صافی بریزید تا آب تلخ آن از کرفس خارج شود. پیاز را هم در قابلمه با روغن تفت دهید و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بعد ۲ لیوان آب به گوشت بیفزایید.

نعناع و جعفری را در روغن تفت دهید و سپس کرفس را به آن اضافه کنید تا تفت بخورد، وقتی کمی گوشت نرم شد کرفس، نعناع و جعفری را اضافه کنید. در اواخر طبخ نمک، فلفل و زعفران را بیفزایید. وقتی جا افتاد آب لیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

آشپزی گیلار

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی و ساده

با سلام خدمت شما کاربران عزیز! خیلی چاکریم!   طرز تهیه خورشت فسنجان خوب. بریم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *