معماری
خانه / آشپزی / انواع آش / دستور تهیه آش آبغوره

دستور تهیه آش آبغوره

آش آبغوره

مواد لازم

عدس: یک دوم پیمانه

برنج: یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی یا قرمز: یک دوم پیمانه

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

سبزی آش: نیم کیلو

نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد متوسط

آبغوره: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱: پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.

۲: پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.

۳: گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید، سپس به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.

۴: پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپ خوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیاز سرخ کرده تزیین کنید.

نوش جان!

منبع: beytoote.com

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

آش عباسعلی, آشپزی, آریامن

طرز تهیه آش عباسعلی

مواد لازم برای آش عباسعلی گوشت بدون استخوان: ۴۰۰ گرم سبزی آش: ۵۰۰ گرم نخود …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *