معماری

سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو با شیر, سوپ جو مجلسی, سوپ جو اصیل,سوپ جو پرک, سوپ جو ایرانی را در سایت آموزشی آریامن مطالعه بفرمایید. از این غذا خوشتان خواهد آمد.

سوپ-جو-با-شیر-آریامن

مواد لازم

شیر: ۳ لیوان

گوشت ریز شده: ۲۰۰ گرم

جو: ۱ لیوان

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

آب مرغ: ۳ لیوان

خامه: ۳ قاشق غذاخوری

هویج: ۲ عدد

نمک و فلفل و آبلیمو: به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱۲ ساعت قبل، جو را خیس کنید و در جای سرد نگه داری کنید و بعد با پیاز خرد شده و آب مرغ بپزید. وقتی جو نرم شد، هویج رنده شده و گوشت مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. آرد را با شیر و آب مخلوط کرده و بعد از ۱۰ دقیقه به مواد بیفزایید و نمک، فلفل و آبلیمو را در پایان اضافه کنید و هنگامی که می خواهید سوپ را در ظرف بکشید، خامه را اضافه کنید.

آشپزی گیلار، نوشته فضه قربانی، انتشارات ارمغان گیلار

تمام شد! نوش جان.

امیدواریم از این غذای دلچسب ایرانی لذت برده باشید. اگر سوالی درباره این غذا دارید، در بخش نظرات همین صفحه، سوال خود را قرار دهید تا کارشناسان ما در وبسایت آریامن آن پاسخ دهند.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *