معماری
خانه / آشپزی / انواع آش / طرز تهیه آش عباسعلی

طرز تهیه آش عباسعلی

آش عباسعلی, آشپزی, آریامن

مواد لازم برای آش عباسعلی

گوشت بدون استخوان: ۴۰۰ گرم

سبزی آش: ۵۰۰ گرم

نخود و لوبیا قرمز: نصف لیوان

برنج: ۱ لیوان

عدس: ۱ لیوان

پیاز: ۲ عدد

نمک، فلفل و روغن: به مقدار کافی

گردو خرد شده: نصف فنجان

نعناع: ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه آش عباسعلی

حبوبات را ۲۴ ساعت قبل خیس کنید. سپس نخود و لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید. پس از نیم ساعت گوشت و یک پیاز را خرد کرده و به نخود و لوبیا اضافه کنید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت پخته شد آن را در آورده و نرم بکوبید، و دوباره به همراه عدس، برنج و سبزی به آش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. پیاز باقیمانده را خلال کرده و سرخ کنید. نعناع را داغ کنید و هنگام سرو آش آن را با پیاز سرخ کرده، نعناع داغ و گردوی چرخ کرده تزیین کنید.

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

آش رشته با گوجه

دستور تهیه آش گوجه

آش رشته با آب گوجه فرنگی   مواد لازم گوشت چرخ كرده: نیم کیلو پیاز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *