معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق

باقلا قاتق

امروز می خواهیم طرز تهیه باقلا قاتق که یک غذای خوشمزه شمالی است را به شما کاربران عزیز سایت آریامن آموزش دهیم.

 

مواد لازم

باقلا: نیم کیلو

تخم مرغ: ۳ عدد

سیر: ۶ حبه

پیاز: ۱ عدد کوچک

شوید خشک: ۲ قاشق

فلفل دلمه ای: نصف یک عدد

نمک و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه

باقلا با پوست را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت دربیاید. سپس لوبیا را پوست کنده و روی پارچه ای بریزید تا آب آن گرفته شود. پیاز را در روغن تفت دهید و سیر، شوید، ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کرده هم بزنید تا خوب تفت بخورد. فلفل را خرد کنید و به مواد بیفزایید. باقلا را اضافه کنید بعد ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا باقلا پخته شود. وقتی خورش جا افتاد تخم مرغ را بدون اینکه هم بزنید به خورش اضافه کنید. هنگامی که تخم مرغ پخت، حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه باقلا قاتق

آشپزی گیلار

امیدواریم از این غذای خوشمزه لذّت ببرید.

تهیه شده در مجله اینترنتی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خورشت قیمه

خورشت قیمه عالی و خوشمزه

خورشت قیمه این غذا یکی از معروف و پرکاربردترین خورشت ها در میان ما ایرانیان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X بستن تبلیغات