معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / طرز تهیه دمپختک با بلغور (غذای شیرازی)

طرز تهیه دمپختک با بلغور (غذای شیرازی)

طرز تهیه دمپختک با بلغور شیرازی

امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه دمپختک را با شما کاربران عزیز درمیان بگزاریم. البته دمپختک با بلغور که یکی از غذاهای خوشمزه شیراز است.

 

مواد لازم برای تهیه دمپختک:

بلغور: ۷۵۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد.

نمک و فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه دمپختک:

بلغور را در تابه ریخته آن را بو بدهید تا به رنگ قهوه ای در آید، سپس آن را کنار بگذارید. پیاز را در تابه ریخته و کمی روغن به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده بعد از کمی تفت نمک، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کنید. به اندازه ۶ پیمانه آب به آن اضافه کنید و حرارت را زیاد کرده تا جوش آید. بعد از جوش آمدن بلغور را اضافه کنید. وقتی که آب آن تمام شد مانند استامبولی آن را دم کنید.

 

برگرفته از کتاب غذاهای محلی، آشپزی مریم، ساناز سمیعی، انتشارات آئینه دانش

تهیه شده بخش آشپزی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *