معماری

طرز تهیه شامی مرغ

شامی مرغ

امروز قصد داریم طرز تهیه شامی مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. شامی مرغ یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده می باشد که در نوع خود بی نظیر است. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم

آرد: به میزان لازم

قارچ: ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

پیاز: ۲ عدد

نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم

جعفری و گشنیز و ترخون: هر کدام ۱ قاشق

 

طرز تهیه

مرغ را با پیاز در غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس با ادویه، نمک و فلفل ورز دهید و مواد دیگر: قارچ خرد شده، گشنیز و ترخون و فلفل دلمه ای را نیز خرد کنید و مواد مرغ را پهن کنید و این مواد را در آن بریزید و آن را به صورت گرد یا هر شکلی که می خواهید درآورید و در آرد بمالید و در روغن سرخ کنید.

آشپزی گیلار

 

تهیه شده در مجله اینترنتی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *