معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / طرز تهیه طلا کوله گیلانی

طرز تهیه طلا کوله گیلانی

طلا کوله - آریامن

طلا کوله یک خورشت بسیار خوشمزه گیلانی می باشد که ما در آریامن تصمیم گرفتیم طرز تهیه آن را در اختیار شما بگذاریم. امیدواریم شما هم مانند ما از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

پیاز خرد شده: ۲ عدد

کره: ۴ قاشق سوپ خوری

مرغ: ۱ عدد

آب: نصف فنجان

گردوی کوبیده: ۱ فنجان

(تره، جعفری، گشنیز، پیازچه و نعناع) خرد شده: ۳ فنجان

آب پرتقال: نصف فنجان

تخم مرغ: ۳ عدد

فلفل ساییده: یک چهارم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه طلاکوله

پیازها را با کره سرخ کنید، سپس سبزی خرد شده را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. نمک و فلفل و گردو را نیز اضافه کرده و آب و آب پرتقال را اضافه کنید و مرغ را قطعه قطعه کرده و در این مایه قرار داده تا با آتش ملایم بپزد و آب آن نیز تمام شود. در صورت تمایل تخم مرغ را زده و به آن اضافه نموده پس از پختن در ظرف مناسب بکشید.

امیدواریم از این خورش طلا کوله خوشتان بیاید.

نوش جان.

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *