معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / طرز تهیه غذای شمالی کال کباب

طرز تهیه غذای شمالی کال کباب

طرز تهیه غذای شمالی کال کباب

امروز می خواهیم طرز تهیه یک غذای واقعا لذیذ رو به شما آموزش دهیم. نام این غذا کال کباب است و مطمئنیم از آن تعریف خواهید کرد. پس با ما در آریامن همراه باشید.

مواد لازم

بادمجان متوسط: ۱۰ عدد

روغن: ۲ قاشق سوپ خوری

آب انار ترش: ۱ فنجان

نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

بادمجان را روی آتش کباب کرده و پوست بگیرید. سپس با گوشتکوب آن را له کنید. در یک تاوه مقداری روغن ریخته و بادمجان له شده را سرخ کنید. سپس آب انار و نمک را اضافه کرده و نیم ساعت روی آتش ملایم بپزید.

 

تهیه شده در بخش آشپزی آریامن

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *