معماری
خانه / آشپزی / انواع خورشت ها / طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

قلیه ماهی

قلیه ماهی

مواد لازم

ماهی قباد: ۶ تکه

تمر هدی: ۱ بسته ۲۵۰ گرمی

گشنیز: ۷۵۰ گرم

شنبلیله: ۲۵۰ گرم

سیر: ۱۰ حبه

پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپ خوری

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 

طرز تهیه قلیه ماهی

تمر هندی را با دو لیوان آب مخلوط کرده بعد از دو ساعت آن را صاف کرده تا پوست و هسته آن گرفته شود. سبزی ها را خرد کرده و کمی سرخ کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و سرخ کنید. ماهی را به آرد آغشته کرده و تمام قسمت های آن را سرخ کنید. سپس آب تمر هندی، سبزی، ماهی و پیاز سرخ شده را در یک قابلمه ریخته و نمک و فلفل و ادویه را اضافه نموده و با حرارت ملایم آن را بپزید.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

خورشت قیمه

خورشت قیمه عالی و خوشمزه

خورشت قیمه این غذا یکی از معروف و پرکاربردترین خورشت ها در میان ما ایرانیان …

یک دیدگاه

  1. سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر
    کنم و امیدوارم باعث ایجاد انگیزه
    براتون بشه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *