معماری
خانه / آشپزی برای کودکان / 4 تا 6 ماهگی / نخستین غذاهای کودک چه باید باشد؟

نخستین غذاهای کودک چه باید باشد؟

%d9%86%d8%ae%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%87%d8%a7-ariaman-mg-ir

نخستین غذاهای کودک را باید از نوعی انتخاب کنید که هضم آن ها آسان باشد و اجزای آنها کودک را به آرامی به طعمها و بافتهای مختلف غذا عادت دهد. بعضی کودکان از تند و ناملایم ، مثل هویج یا کلم بروکلی، استقبال می کنند، اما بعضی کودکان نیز به نظر می رسد که ترجیح می دهند با طعمهای آشناتر و ملایم غذاهایی مثل شیر برنج یا پوره سیب زمینی شروع کنند. برای شروع، پوره ها باید کاملا شل و یکدست، مانند ماست شل، باشند و فقط با یک یا دو ماده غذایی درست شده باشند. در اینجا ما چند تا از این پوره ها را به شما معرفی می کنیم.

برنج بچه

برنج بچه با ترکیبات خاص آن، بافتی نرم دارد و اغلب مواد معدنی و آهن به آن اضافه می کنند. برنج بچه را می توان با آب لوله کشی جوشیده و سرد شده، شیر مادر، یا شیر خشک مخلوط کرد. هضم آن آسان است و طعم شیر مانند آن امکان عادت کردن آسان کودک را به غذاهای جامد فراهم می سازد. از نوع بدون قند آن استفاده کنید و طبق دستور العمل های روی بسته بندی، آن را آماده نمایید.

پوره سیب زمینی

سیب زمینی به دلیل طعم ملایمی که دارد، غذای مناسبی برای از شیر گرفتن کودک خردسال است. سیب زمینی را در فر بپزید و بعد از پختن، آن را له کنید و از صافی رد کنید. از وسایلی مانند مولینکس و امثال آن استفاده نکنید زیرا اینگونه وسایل نشاسته را تجزیه می کند و موجب می شود که توده ای چسبنده درست شود.

پوره هویج

هویج، مانند بسیاری دیگر از سبزیجات ریشه ای، خوب در مخلوط کن به عمل می آید و طعم شیرین طبیعی دارد که معمولا کودکان خردسال آن را دوست دارند. برای درست کردن این پوره، هویج را با بخار یا آب بپزید و با یک قاشق آب غذا یا شیر معمولی کودک در مخلوط کن بریزید تا پوره ای نرم و یکدست به دست آید.

پوره بروکلی و سیب زمینی

کلم بروکلی منبع خوبی از ویتامینهای ضروری است و آن را می توان پس از کمی بخار دادن، با مخلوط کن به شکل پوره ای نرم و یکدست درآورد. اما شاید کودکان خردسال از طعم تند آن خوششان نیاید، بنابراین بهتر است آن را با سیب زمینی جوشانده شده واز صافی گذرانده شده یا برنج بچه مخلوط کنید تا پوره ای خامه ای شکل حاصل شود.

پوره گلابی

گلابی رسیده شیرین را اگر با مقدار کمی آب بپزید تا نرم شود و سپس در مخلوط کن عمل آورید، پوره میوه خوشایندی برای کودکان خردسال می شود. وقتی کودک شما ۵ ماهه شد، نیازی به پختن گلابی نخاهد بود و می توان آن را به صورت خام پوره کرد، مشروط به اینکه کاملا رسیده و آبدار باشد.

پوره سیب

با انواع سیب درختی شیرین می شود سس سیب نرم و یکدستی تهیه کرد. بعد از اینکه کودک شما به طعم آن عادت کرد، این پوره را می توان با میوه های دیگر مخلوط کرد. پوره سیب اگر با کمی برنج بچه یا ماست ساده شیرین مخلوط شود، حالت خامه ای تری پیدا می کند.

پوره موز

در صورتی که موز کاملا رسیده را خوب له کنید یک پوره فوری و حاضری را تشکیل می دهد. حالت چسبندگی طبیعی آن را می توان با اضافه کردن کمی شیر مادر یا شیر خشک تعدیل کرد. اگر موز را چند ثانیه در اجاق مایکروویو حرارت دهید راحت تر له می شود.

برنج بچه و زردآلو خشک

زردآلو خشک منبعی سرشار از بتاکاروتن و آهن است و در زمانهایی که میوه های تابستانی رسیده نایاب است مفید واقع می شود. آن را بپزید تا نرم شود و از صافی بگذرانید تا پوست آن جدا شود. برای مرتبه های نخست، آن را با برنج بچه پوره کنید.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط

نخستین پوره میوه

مواد لازم: ۲ عدد سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط، پوست کنده و بی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *