معماری
خانه / آشپزی برای کودکان / 4 تا 6 ماهگی / نخستین پوره سبزیجات

نخستین پوره سبزیجات

پوره سیب زمینی و هویج

نخستین غذاهای کودک شما باید دارای طعم ملایم، امکان هضم آسان، و کاملا نرم و یکدست باشد و احتمال بروز واکنش حساسیتی نداشته باشد. در یکی دو هفته اول با پوره هایی که فقط از یک ماده غذایی تشکیل می شود شروع کنید و بعد به سراغ ترکیبات سبزیجات ریشه ای بروید.

آماده سازی: ۵ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

برای ۸ وعده کافی است. مناسب برای انجماد.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم هویج یا سیب زمینی (یا مخلوطی از هر دو) پوست کنده.

۱ هویج ها یا سیب زمینی را به صورتقطعات کوچک خرد کنید. آنها را داخل بخار پز یا آب کش روی آب در حال جوشیدن بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که نرم شوند بپزید. راه دیگر آن است که آنها را در یک قابلمه بگذارید و روی آن ها فقط به اندازه ای که رویشان را آب بگیرد آب جوش بریزید، و حدود ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که نرم شوند بپزید.

۲ با استفاده از بخشی از مایع داخل بخارپز یا قابلمه، سبزیجات مذکور را با مخلوط کن به صورت پوره در آورید.

۳ مقداری از پوره را با قاشق داخل کاسۀ کودک بریزید و به صورت ولرم به او بخورانید. بقیه پوره را در قالب های یخ استریل بریزید و منجمد کنید.

گونۀ دیگر

می توانید سبزیجات ریشه ای دیگر، مانند زردک یا شلغم را جایگزین سبزیجات فوق کنید. آن ها را به همان طریق گفته شده خرد کنید، بپزید و در مخلوط کن به عمل آورید.

نکته:

مقدار مایع لازم به میزان دشواری بلع برای کودک شما بستگی دارد. قاعده کلی آن است که پوره ای کاملا نرم و کاملا روان، مانند ماست شل درست کنید.

سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین را با مولینکس پوره نکنید زیرا مخلوط حاصل چسبناک خواهد شد. از مولینت یا صافی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط

نخستین پوره میوه

مواد لازم: ۲ عدد سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط، پوست کنده و بی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *