معماری
خانه / آشپزی برای کودکان / 4 تا 6 ماهگی / پوره سبزیجات خامه ای

پوره سبزیجات خامه ای

پوره های سبزیجات ریشه ای که طعم ناملایم دارند، مانند هویج، را می توان با اضافه کردن برنج بچه ملایمتر کرد. ترکیب برنج بچه با بروکولی و گل کم بخار پز شده و پوره شده نیز خوب می شود.

آماده سازی: ۵ دقیقه

پخت: ۲ دقیقه

برای ۶ وعده کافی است. مناسب برای انجماد.

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری برنج بچه با مکمل ویتامین و آهن.

۳ قاشق غذاخوری شیر خشک یا شیر مادر.

۴ قاشق غذاخوری از نخستین پوره سبزیجات. (طرز تهیه نخستین پوره سبزیجات)

طرز تهیه

۱ برنج و شیر را طبق دستور العمل روی بسته بندی آن مخلوط کنید، و با پورۀ سبزیجات هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

۲ کمی از پوره را با قاشق در کاسۀ کودک بریزید و به صورت ولرم به او بخورانید. بقیه را درقالبهای یخ استریل بریزید و منجمد کنید.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط

نخستین پوره میوه

مواد لازم: ۲ عدد سیب یا گلابی رسیده به اندازه متوسط، پوست کنده و بی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *