معماری
خانه / آشپزی / انواع کوفته، کتلت و کوکو / کوفته تبریزی | دستور پخت و طرز تهیه

کوفته تبریزی | دستور پخت و طرز تهیه

کوفته تبریزی

امروز در بخش انواع کوفته با شما هستیم با آموزش تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مجلسی. امیدواریم از این مطلب استفاده و لذت لازم را ببرید. چیزی که کوفته تبریزی را متمایز میکند، طرز تهیه و مواد به کار رفته در آن است.

 

مواد لازم

برنج: ۳ قاشق

گوشت چرخ شده: ۴۵۰ گرم

لپه: ۳ قاشق

نمک و ادویه: به میزان لازم

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق

زعفران:۱ قاشق

تخم مرغ: ۱ عدد خام – ۲ عدد پخته

سبزی معطر: ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

ابتدا یک عدد پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و مقداری نمک، ادویه، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و نیز، زعفران را با ۴ لیوان آب جوشیده، به پیاز بیفزایید و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

در ظرفی دیگر گوشت چره شده و برنج و لپه (اگر مایل باشید می توانید برنج و لپه را بپزید و چرخ کنید) در غیر این صورت از شب قبل خیس کرده و با گوشت، سبزی معطر خرد شده و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید؛ مقداری از آن را بردارید و وسط آن را تخم مرغ پخته ریخته و خوب به صورت کوفته درآورید و در آب در حال جوش بریزید. نیازی نیست که درب ظرف را ببندید, بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت را ملایم کنید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید تا کوفته ها بپزند.

آشپزی گیلار، نوشته فضه قربانی

 

تمام شد. نوش جان!

شما می توانید تجربیات و سوال های خود را درباره کوفته تبریزی در بخش نظرات این صفحه درج کنید.

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ

امروز قصد داریم طرز تهیه شامی مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. شامی مرغ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *