معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / دستور تهیه میرزا قاسمی (غذای گیلان)

دستور تهیه میرزا قاسمی (غذای گیلان)

میرزا قاسمی, غذای محلی گیلان, آشپزی, آریامن

 

میرزا قاسمی یک غذای خوشمزه محلی استان گیلان است. امروز برای شما دستور تهیه میرزا قاسمی را در وبسایت آریامن آماده کرده ایم. امیدواریم خوشتان بیاید.

 

مواد لازم

 

بادمجان دلمه: ۵ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر: ۳ پر

تخم مرغ: ۲ عدد

نمک و روغن: به مقدار کافی

 

طرز تهیه میرزا قاسمی

 

بادمجان را روی آتش کباب کرده و پوست آن را بگیرید و با گوشتکوب خوب له کنید. پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند، سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید. (مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد). وقتی بادمجان سرخ شده گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد. تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید، تا کاملا مخلوط شود. پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.

 

تهیه شده در بخش آشپزی آریامن

     
loading...

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *