معماری
خانه / آشپزی / غذاهای محلی ایرانی / طرز تهیه آبگوشت ترشاله (غذای محلی گیلان)

طرز تهیه آبگوشت ترشاله (غذای محلی گیلان)

آبگوشت ترشاله یکی از غذاهای محلی و خوشمزه گیلان می باشد که امروز طرز تهیه آن را در سایت آریامن می خوانید.

مواد لازم

گوشت دنده: ۳۰۰ گرم

نخود: ۱ فنجان

پیاز: ۱ عدد

نمک و فلفل: به اندازه دلخواه

برگه قیسی: ۱ فنجان

آلوچه برغانی: ۱ فنجان

 

طرز تهیه آبگوشت ترشاله

گوشت و پیاز و نخود را در مقداری آب ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، وقتی که پخته شد برگه و آلوچه را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند. سپس به مقدار لازم، نمک و فلفل اضافه نمده پس از چند جوش، آماده است.

نوش جان.

 

تهیه شده در بخش آشپزی آریامن

     

درباره ی آریامن

آریامن یک مجله ی اینترنتی است برای تمام سلیقه ها و شامل همه نوع مطلب اعم از علمی، تاریخی، آشپزی، پزشکی، سبک زندگی و ... می شود. هدف از ایجاد این وبسایت خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم شریف ایران بوده و تلاش می شود جدیدترین و مفیدترین مطالب و اخبار گذاشته شود و در اختیار شما قرار بگیرد.

همچنین ببینید

Related image

خورشت سیب ترش را اینگونه بپزید

خورش (خورشت) سیب ترش یک غذای شیرازی است. امروز می خواهیم طرز تهیه غذای خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *